Παπαρδέλες με ψαρονέφρι και ρίγανη

Παπαρδέλες με ψαρονέφρι και ρίγανη Παπαρδέλες με ψαρονέφρι και ρίγανη
4 ΑΤΟΜΑ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
15' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 360 γρ. ψαρονέφρι  κομμένο μπαστουνάκια
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
  • 360 γρ. ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση
  • 500 γρ. παπαρδέλες
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι λευκό
  • 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο το ψαρονέφρι μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι,  το σκόρδο,  το πράσο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς, και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τις παπαρδέλες, τη ρίγανη το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες που τις έχουμε βράσει για περίπου τρία λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε