Ομελέτα γεμιστή με αβοκάντο

Ομελέτα γεμιστή με αβοκάντο Ομελέτα γεμιστή με αβοκάντο
1 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 2 κουτ. σούπας γάλα
  • 3 κουτ. σούπας τυρί τριμμένο (τύπου ρεγκάτο)
  • 3 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
  • 3 φέτες λεπτές ψιλοκομμένο μπέικον
  • 1 αβοκάντο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • Λίγο μαργαρίνη ή βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το μπέικον στο βούτυρο μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα, το αφαιρούμε με μία τρυπητή κουτάλα και ετοιμάζουμε τη γέμιση. Χτυπάμε ελαφρά σε ένα μπολ τη κρέμα και το τυρί, προσθέτουμε το μπέικον, το αβοκάντο, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε. Χτυπάμε το γάλα και αφήνουμε την ομελέτα να ψηθεί σε σιγανή φωτιά. Μόλις πήξει, την γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά με μία σπάτουλα, να ψηθεί καλά. Τοποθετούμε στο κέντρο της ομελέτας τη γέμιση, την διπλώνουμε και την σερβίρουμε πασπαλισμένη με  μαϊντανό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε