Κολοκυθοανθοί τηγανιτοί

Κολοκυθοανθοί τηγανιτοί Κολοκυθοανθοί τηγανιτοί
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 15 κολοκυθοανθοί
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι
  • αλάτι
  • λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε τους κολοκυθοανθούς και αφαιρούμε τα πράσινα φυλλαράκια. 
  2. Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αυγό, το γάλα,  το λάδι και το αλάτι μέχρι να δημιουργηθεί ένας πηχτός χυλός.
  3. Βουτάμε, έναν-έναν τους κολοκυθοανθούς, στο χυλό  και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε