Κοιλιά γεμιστή

Κοιλιά γεμιστή Κοιλιά γεμιστή
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κοιλιά αρνιού
  • σπανάκι ψιλοκομμένο
  • κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • άνηθο
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε την κοιλιά του αρνιού πολύ καλά. Ανακατεύουμε το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο, αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε την κοιλιά. Δένουμε να στερεωθεί, την τοποθετούμε σε ενα ταψί, πασπαλίζουμε με πιπέρι και λάδι και την ψήνουμε καλά να ξεροψηθεί. Αφού κρυώσει λίγο, την κόβoουμε σε χοντρές φέτες. Μπορούμε να τη σερβίρουμε και κρύα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε