Κεφτέδες "καντίν-μπουντού"

Κεφτέδες Κεφτέδες
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1/2 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 1/2 ποτήρι ρύζι γλασέ βρασμένο και στραγγισμένο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό
  • 2 αυγά
  • 1/4 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουταλάκι κύμινο
  • 1/4 κουταλάκι μπαχάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το τηγάνισμα:

  • 2 αυγά
  • αλεύρι
  • γαλέτα
  • λάδι

 

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με όλα τα υλικά και αφήνουμε τη ζύμη για 3 ώρες στο ψυγείο. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά. Πλάθουμε ορθογώνιους κεφτέδες, τους αλευρώνουμε, τους βουτάμε στο αυγό, στη συνέχεια στη γαλέτα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε