Καλαμάρια τηγανητά

Καλαμάρια τηγανητά Καλαμάρια τηγανητά
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό καλαμάρια
  • αλεύρι
  • λαδι για τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα καλαμάρια, τα κόβουμε σε ροδέλες, τα πλένουμε καλά και τα αφήνουμε για λίγο να στραγγίξουν. Τα αλατοπιπερώνουμε, τα αλευρώνουμε και τα τινάζουμε για να φύγει το περιττό αλεύρι. Τα τηγανίζουμε σε τηγάνι με μπόλικο λάδι. Το λάδι θα πρέπει να είναι καλά ζεσταμένο για να τα τηγανίσουμε. Τα σερβίρουμε με φρέσκο λεμόνι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε