Καραβόλοι με πλιγούρι (σαλιγκάρια με πλιγούρι)

Καραβόλοι με πλιγούρι (σαλιγκάρια με πλιγούρι) Καραβόλοι με πλιγούρι (σαλιγκάρια με πλιγούρι)
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ρόδος

Συστατικά

  • 1/2 κιλό καραβόλοι
  • 3/4 κιλού ντομάτες ξυσμένες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ξυσμένο
  • 1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
  • 5 φλιτζάνια νερό
  • 2 φλυτζάνια πλιγούρι (ή 1 ρύζι)
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα σαλιγκάρια σε αχνιστό νερό και τα στρραγγίζουμε. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να μαραθεί χωρίς να πάρει χρώμα, προσθέτουμε την ντομάτα, τα σαλιγκάρια, το αλάτι, το πιπέρι, και το νερό. Αφού βράσει, ρίχνουμε το πλιγούρι και αφήνουμε να πιει το νερό του.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε