Αρνί γκιούλμπασι

Αρνί γκιούλμπασι Αρνί γκιούλμπασι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό αρνί χωρίς κόκκαλο
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • μουστάρδα
  • βούτυρο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε το κρέας. Με μυτερό μαχαίρι ανοίγουμε τρύπες και τις γεμίζουμε με τα κομμάτια του σκόρδου. Πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, ρίχνουμε το χυμό του λεμονιού και το αλείφουμε με τη μουστάρδα και το βούτυρο. Το τοποθετούμε σε ταψί με καπάκι ή το τυλίγουμε με λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180°C.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε