Σαλάτα ζυμαρικών με βίδες,πέστο βασιλικού και ελίες

Συστατικά

  • 250 γρ. βίδες ζυμαρικό
  • 3 κουτ. της σούπας έτοιμη σάλτσα πέστο
  • 150 γρ. ντοματίνια κομένα στα τέσσερα
  • 100 γρ. μαύρες ελιές σε χοντρά κομμάτια
  •  αλάτι
  •  πιπέρι λευκό

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε. 
  2. Τα ανακατεύουμε με την σάλτσα πέστο και τα βάζουμε σε σαλατιέρα να κρυώσουν
  3. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, τις ελιές, ανακατέυουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.
Αρχή της σελίδας