Βίδες με γαλοπούλα καπνιστή και δενδρολίβανο

Βίδες  με γαλοπούλα καπνιστή και δενδρολίβανο Βίδες  με γαλοπούλα καπνιστή και δενδρολίβανο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 240 γρ. γαλοπούλα καπνιστή  κομμένο μπαστουνάκια
  • 40 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 100 γρ. πράσο ψιλοκομμένο
  • 360 γρ. ντοματίνια Σαντορίνης κομμένα στη μέση
  • 500 γρ. βίδες
  • 1 πρέζα δενδρολίβανο
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι λευκό
  • 120 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο  το κρεμμύδι και  το σκόρδο μέχρι να μαραθούν ελαφρώς χωρίς να πάρουν χρώμα, προσθέτουμε το πράσο μέχρι να μαραθεί και αυτό ελαφρώς, τη καπνιστή γαλοπούλα και τα ντοματίνια. Ρίχνουμε λίγο νερό από αυτό που βράσαμε τις βίδες, το δενδρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τις βίδες που τα έχουμε βράσει για περίπου τρία λεπτά και ανακατεύουμε μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σερβίρουμε με κεφαλοτύρι τριμμένο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε