Σούπα με καβούρια και λαχανικά

Σούπα με καβούρια και λαχανικά Σούπα με καβούρια και λαχανικά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 μπλε καβούρια καθαρισμένα και ψιλοκομμένα
  • 18 φύλλα τάρο
  • 1/2 φλιτζάνι γλυκοκολοκύθα σε κύβους
  • 12 μπάμιες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 καυτερή κόκκινη πιπεριά
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
  • 3 φλιτζάνια γάλα καρύδας
  • 1 φλιτζάνι νερό
  • αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα φύλλα τάρο από τα κοτσάνια, τα πλένουμε και τα χοντροκόβουμε. Τοποθετούμε τα φύλλα τάρο, τη γλυκοκολοκύθα, τις μπάμιες, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι, την πιπεριά ολόκληρη, το γάλα καρύδας και το νερό σε ένα μεγάλο σκεύος. Το σκεπάζουμε και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά. Προσθέτουμε το καβούρι, αλάτι και αφαιρούμε την πιπεριά. Πολτοποιούμε τη σούπα στο μπλέντερ και σερβίρουμε με ρύζι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε