Σούπα με αρνάκι και λαχανικά

Σούπα με αρνάκι και λαχανικά Σούπα με αρνάκι και λαχανικά
12 ΑΤΟΜΑ
30' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
2:00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
3 ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: Ικαρία

Συστατικά

 

  • 2 κιλά κατσίκι (μπούτι ή σπάλα) σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 5 πατάτες σε κύβους
  • 5 καρότα σε κύβους
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • ελαιόλαδο
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε να αχνιστεί ελαφρώς. Προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 60 λεπτά. Όσο βράζει το ξαφρίζουμε με μία τρυπητή κουτάλα, μόλις μισοβράσει το κρέας ρίχνουμε και τα λαχανικά. Συνεχίζουμε το βράσιμο, προσθέτουμε αλάτι, θυμάρι πιπέρι και στο τέλος το χυμό λεμονιού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε