Μοσχάρι σούπα

Μοσχάρι σούπα Μοσχάρι σούπα
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι ποντίκι κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 4 ποτήρια νερό
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • αλάτι
  • πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βράζουμε το κρέας σε βαθιά κατσαρόλα με νερό και το ξαφρίζουμε. Προσθέτουμε αλάτι και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Σερβίρεται σκέτη ή με χυμό λεμονιού και τριμμένο μαύρο πιπέρι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε