Αλμυρό ορεκτικό με χαβιάρι,κρεμμύδι και σαμπάνια

Αλμυρό ορεκτικό με χαβιάρι,κρεμμύδι και σαμπάνια Αλμυρό ορεκτικό με χαβιάρι,κρεμμύδι και σαμπάνια
100 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι σαμπάνια
  • 240 γρ. τυρί κρέμα
  • 15 γρ. μαύρο χαβιάρι
  • 16 αυγά βρασμένα σφιχτά, χοντροκομμένα
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 4 ώριμα αβοκάντο πολτοποιημένα
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλάκια φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1/2 κουταλάκι λευκό πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε για 10 λεπτά τα κρεμμύδια στη σαμπάνια. Τραβάμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε καλά και το σκεπάζουμε με καπάκι. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε τα αυγά με τη μαγιονέζα, 1/2 κουταλάκι αλάτι, 1/4 πιπέρι και το σκεπάζουμε. Σε άλλο σκεύος, ανακατεύουμε τα αβοκάντο, το σκόρδο και το υπόλοιπο αλάτι και πιπέρι. Σε γυάλινο σκεύος, απλώνουμε το μείγμα με τα αυγά, από πάνω το μείγμα με τα κρεμμύδια, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες. Κόβουμε το μείγμα σε κομμάτια και σερβίρουμε γαρνίροντας με το χαβιάρι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε