Χελιδονόψαρο τηγανιτό με κουρκούτι

Χελιδονόψαρο τηγανιτό με κουρκούτι Χελιδονόψαρο τηγανιτό με κουρκούτι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 900 γρ.- 1 κιλό φιλέτα χελιδονόψαρου
  • 2 αυγά
  • 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
  • 1/2 φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλάκια φρέσκο θυμάρι ψιλοκομμένο ή 1 κουταλάκι αποξηραμένο
  • 1 κουταλάκι φύλλα σέλερι ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλάκι σάλτσα Worcestershire
  • ηλιέλαιο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το ψάρι και το λάδι για να φτιάξουμε ένα χυλό. Τοποθετούμε μέσα στο χυλό το ψάρι και το αφήνουμε να μαριναριστεί για 30 λεπτά. Το βγάζουμε από τη μαρινάδα και το τηγανίζουμε στο λάδι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε