Τηγανιτό χελιδονόψαρο με χυμό λάιμ

Τηγανιτό χελιδονόψαρο με χυμό λάιμ Τηγανιτό χελιδονόψαρο με χυμό λάιμ
-2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 8 φιλέτα χελιδονόψαρου
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • λίγο θυμάρι ψιλοκομμένο
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι χυμό λάιμ
  • 2 λάιμ σε φέτες
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • ψίχα ψωμιού
  • λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το κρεμμύδι με την πιπεριά, το θυμάρι, τον μαϊντανό, το χυμό λάιμ, αλάτι και πιπέρι και μαρινάρουμε το ψάρι για 1 ώρα. Βγάζουμε το ψάρι από τη μαρινάδα, το βουτάμε στο αυγό, στην ψίχα ψωμιού και το τηγανίζουμε στο λάδι. Σερβίρουμε με μία φέτα λάιμ.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε