Μαριναρισμένος τόνος σοτέ

Μαριναρισμένος τόνος σοτέ Μαριναρισμένος τόνος σοτέ
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 φιλέτα τόνου, 240 γρ. το ένα
  • 2 κουταλιές σησαμέλαιο
  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά τζίντζερ τριμμένο
  • 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες
  • 1 κουταλάκι χυμό λάιμ

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε σε ένα σκεύος όλα τα υλικά και προσθέτουμε το ψάρι. Σκεπάζουμε το σκεύος και μαρινάρουμε τα φιλέτα ψαριού για 3 ώρες  στο ψυγείο. Βγάζουμε τον τόνο από τη μαρινάδα και τον σοτάρουμε και από τις δύο πλευρές. Κόβουμε τα φιλέτα σε φέτες και γαρνίρουμε με λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε