Τηγανητη πεσκανδρίτσα παναρισμένη με νούντλς ρυζιού

Τηγανητη πεσκανδρίτσα παναρισμένη με νούντλς ρυζιού Τηγανητη πεσκανδρίτσα παναρισμένη με νούντλς ρυζιού
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. πεσκανδρίτσα
  • 1 κουταλάκι τζίντζερ φρεσκοτριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 175 γρ. νουντλς ρυζιού θρυμματισμένα
  • 50 γρ. κορν φλάουρ
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • λίγο λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένοΓια τη σάλτσα:
  • 2 κουταλιές σάλτσα σόγιας
  • 2 κουταλιές ριζόξυδο
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 2 κόκκινες πιπεριές τσίλι σε λεπτές φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε και κόβουμε την πεσκανδρίτσα σε κομμάτια μεγέθους 2 ½ εκατοστών. Ανακατεύουμε το τζίντζερ, το σκόρδο, τη σάλτσα σόγιας και περιχύνουμε το ψάρι. Το αφήνουμε να μαριναριστεί για 30 λεπτά. Για τη σάλτσα, βράζουμε τη σάλτσα σόγιας με το ξύδι, τη ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι. Στην συνέχεια την απομακρύνουμε από τη φωτιά,  προσθέτουμε τις πιπεριές τσίλι, το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε  το ψάρι από τη μαρινάδα, το περνάμε από το κορν φλάουρ, στη συνέχεια τα βουτάμε στα αυγά και τέλος στα νουντλς. Τηγανίζουμε το ψάρι στο λάδι μέχρι να ροδίσει και σερβίρουμε με τη σάλτσα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε