Πεσκανδρίτσα με κουνουπίδι και τυρί

Πεσκανδρίτσα με κουνουπίδι και τυρί Πεσκανδρίτσα με κουνουπίδι και τυρί
2 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 250 γρ. πεσκανδρίτσα ξεκοκαλισμένη, σε κύβους
  • 175 γρ. κουνουπίδι
  • 1 κρεμμύδι σε φέτες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/2 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλάκι φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1/4 κουταλάκι κουρκουμά
  • 15 γρ. βούτυρο
  • 150ml φρέσκο γάλα
  • 100 γρ. μαλακό τυρί από αποβουτυρωμένο γάλα

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι, το τζίντζερ και το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κουνουπίδι, το ψάρι και τον κουρκουμά. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά, προσθέτουμε το γάλα και βράζουμε με κλειστό καπάκι για 5 λεπτά. Ανακατεύουμε το τυρί με λίγο ζεστό γάλα και το ρίχνουμε στο ψάρι. Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να μην βράζει και ανακατεύουμε. Είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε