Μαρινάδα για πεσκανδριτσα με σκόρδο

Μαρινάδα για πεσκανδριτσα με σκόρδο Μαρινάδα για πεσκανδριτσα με σκόρδο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 6 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 φλιτζάνι (250 ml) εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά φρέσκο άνηθο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και μαρινάρουμε 1 κιλό φιλέτα ψαριού σε κύβους ή 1 κιλό ολόκληρες, ξεφλουδισμένες γαρίδες. Τα σκεπάζουμε και τα αφήνουμε στο ψυγείο ολόκληρη νύχτα. Όταν τα βγάλουμε και αποκτήσουν θερμοκρασία δωματίου, τα περνάμε σε ξυλάκια και τα ψήνουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε