Σούπα μπακαλιάρου με λαχανικά

Σούπα μπακαλιάρου με λαχανικά Σούπα μπακαλιάρου με λαχανικά
8 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 μεγάλο φρέσκο μπακαλιάρο (1 1/2 κιλό περίπου)
  • 1/2 κιλό καρότα σε κύβους
  • 3-4 πατάτες κομμένες σε κύβους
  • 1/2 ρίζα σέλινο ψιλοκομμένο
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 κολοκυθάκια σε κύβους
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα, βάζουμε νερό, προσθέτουμε αλάτι και βράζουμε το ψάρι. Όταν βράσει, το αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και σουρώνουμε το ζουμί του. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, τις πατάτες και τα καρότα. Μόλις ετοιμαστούν, προσθέτουμε το ζουμί και τα αφήνουμε να μισοβράσουν. Προσθέτουμε το σέλινο και τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το βράσιμο. Τέλος ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το χυμό λεμονιού. Αφού φιλετάρουμε το ψάρι, το προσθέτουμε στην κατσαρόλα ή για καλύτερη εμφάνιση το τοποθετούμε σε πιάτο και σερβίρουμε.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε