Πικάντικο μείγμα Ταντούρι για μπακαλιάρο

Πικάντικο μείγμα Ταντούρι για μπακαλιάρο Πικάντικο μείγμα Ταντούρι για μπακαλιάρο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 κουταλάκια τσίλι σε σκόνη
  • 1 κουταλιά πάπρικα
  • 2 κουταλιές μείγμα ''γκάραμ μασάλα''

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά τα υλικά και χρησιμοποιούμε το μείγμα για 4 μερίδες. Αλείφουμε με το μείγμα και αφήνουμε να μαριναριστούν αρνί για 24 ώρες, φτερούγες, στήθος και μπούτια κοτόπουλου για 6 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε