Ψητός ξιφίας με μάνγκο και σπανάκι

Ψητός ξιφίας με μάνγκο και σπανάκι Ψητός ξιφίας με μάνγκο και σπανάκι
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 4 φιλέτα ξιφία, 250 γρ. το ένα
  • 2 ώριμα μάνγκο ξεφλουδισμένα και σε φέτες
  • 300 γρ. σπανάκι χοντροκομμένο
  • 8 ντοματάκια τσέρι κομμένα στα 4
  • 8 κουμκουάτ κομμένα στα 4
  • 1/4 φλιτζανιού εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • 1/3 φλιτζανιού ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε το μισό μάνγκο με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και αλείφουμε τα φιλέτα. Τα ψήνουμε στο γκριλ ή στα κάρβουνα μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Στα μισά του ψησίματος, βάζουμε το υπόλοιπο μισό μάνγκο πάνω από τα φιλέτα και ψήνουμε για λίγο ακόμη. Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξύδι, το σπανάκι, τις ντομάτες και τα κουμκουάτ. Σερβίρουμε τη σαλάτα, από πάνω το φιλέτο ξιφία και 2-3 φέτες μάνγκο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε