Τηγανήτες με καβούρι+

Συστατικά

•    170 γρ. καβούρι
•    1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
•    100 γρ.  καλαμπόκι βρασμένο
•    1/2 φλιτζάνι πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
•    1 ασπράδι χτυπημένο μαρέγκα
•    1 κουταλάκι τσίλι σε σκόνη
•    1 κουταλάκι κύμινο
•    1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν
•    3/4 φλιτζανιού ψίχα ψωμιού
•    1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το ασπράδι. Προσθέτουμε το καλαμπόκι, την πιπεριά, το τσίλι, το κύμινο, το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την ψίχα ψωμιού, το καβούρι και ανακατεύουμε μέχρι να πολτοποιηθούν. Ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε για 10 λεπτά και από τις δύο πλευρές.
Αρχή της σελίδας