Σαλάτα με μακαρόνια και καβούρι

Συστατικά

•    150 γρ. καβούρι βρασμένο
•    300 γρ. πένες ζυμαρικά
•    4 αυγά βρασμένα σφιχτά, ψιλοκομμένα
•    1 καρότο τριμμένο
•    1/2 φλιτζάνι φασόλια βρασμένα
•    100 γρ. γαρίδες βρασμένες
Για τη σάλτσα:
•    300 γρ. μαγιονέζα
•    1/4 φλιτζανιού γάλα
•    1 κουταλάκι χυμό λεμονιού
•    1 κουταλάκι ζάχαρη
•    λίγη πάπρικα
•    αλάτι
•    πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια για 8-10 λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τα αυγά, τα καρότα, τα φασόλια, τις γαρίδες και το καβούρι. Τα σκεπάζουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο. Για τη σάλτσα, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε τα μακαρόνια με τη βινεγκρέτ και τα αφήνουμε για 1 ώρα στο ψυγείο πριν σερβίρουμε.
Αρχή της σελίδας