Ψωμάκια γεμιστά με καβούρι και τυρί κρέμα

Ψωμάκια γεμιστά με καβούρι και τυρί κρέμα Ψωμάκια γεμιστά με καβούρι και τυρί κρέμα
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 170 γρ. καβούρι
  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • 5 κουταλιές μαγιονέζα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
  • 450 γρ. ατομικά ψωμάκια
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170-180˚C. Ανακατεύουμε το τυρί κρέμα, τη μαγιονέζα, το κρεμμύδι, το καβούρι, το σκόρδο σε σκόνη, αλάτι και πιπέρι. Ψήνουμε το μείγμα στο φούρνο για 20 λεπτά. Κόβουμε το ψωμί από πάνω και αφαιρούμε εσωτερικά την ψίχα ώστε να φτιάξουμε ένα μπολ από ψωμί. Βγάζουμε το μείγμα από το φούρνο και το ανακατεύουμε ώστε να αφρατέψει. Γεμίζουμε τα ψωμάκια και ψήνουμε 10 λεπτά ακόμη.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε