Ζεστό ντίπ καραβίδας

Ζεστό ντίπ καραβίδας Ζεστό ντίπ καραβίδας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 450 γρ. καραβίδες καθαρισμένες και κομμένες
  • 240 γρ. τυρί κρέμα λιωμένο
  • 1 κρεμμύδι σε κύβους
  • 2 κουταλάκια αγριορέπανο
  • 1 κουταλιά γάλα
  • 2 κουταλιές σάλτσα Worcestershire (προαιρετικά)
  • λίγα αμύγδαλα φιλέτο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τα αμύγδαλα. Τοποθετούμε το μείγμα σε πυρίμαχο σκεύος, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ψήνουμε στο φούρνο στους 170˚C για 20-30 λεπτά.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε