Καραβίδες αχνιστές με μαύρα φασόλια

Καραβίδες αχνιστές με μαύρα φασόλια Καραβίδες αχνιστές με μαύρα φασόλια
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 350 γρ. καραβίδες ξεφλουδισμένες, μόνο τις ουρές
  • 1 ¼ κουταλιά μαύρα φασόλια βρασμένα
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κουταλάκι σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλάκι λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι σάλτσα oyster
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι
  • 1 ½ κουταλιά λάδι

Εκτέλεση

Ξεπλένουμε 2 φορές τα φασόλια και τα πολτοποιούμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι και τις καραβίδες και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε στις καραβίδες το μείγμα και στη συνέχεια το λάδι. Το σκεπάζουμε και αχνίζουμε για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με ρύζι.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε