Γλυκιά και πικάντικη σάλτσα για μαρινάρισμα καραβίδας

Γλυκιά και πικάντικη σάλτσα για μαρινάρισμα καραβίδας Γλυκιά και πικάντικη σάλτσα για μαρινάρισμα καραβίδας
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 φλιτζάνι (250 ml) γλυκιά σάλτσα τσίλι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1-2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλιά φυστικέλαιο
  • 50 γρ. βούτυρο λιωμένο
  • 2 κουταλιές φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα σκεύος. Ανακατεύουμε 1 κιλό θαλασσινά σε λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε προσθέτοντας ανά διαστήματα τη μαρινάδα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε