Μείγμα για γαρίδες με πιπέρι καγιέν

Μείγμα για γαρίδες με πιπέρι καγιέν Μείγμα για γαρίδες με πιπέρι καγιέν
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

Για χοιρινό,κοτόπουλο,ψάρια και γαρίδες

  • 2 κουταλιές κόκκοι λευκού πιπεριού
  • 2 κουταλιές κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 2 κουταλιές πιπέρι καγιέν
  • 1 κουταλιά σκόρδο λιωμένο
  • 1 κουταλιά κρεμμύδι πολτοποιημένο
  • 2 κουταλάκια αποξηραμένο θυμάρι
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα σε σκόνη (αλεσμένο σιναπόσπορο)
  • 1/2 κουταλάκι μάραθο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κουταλάκι ρίγανη αποξηραμένη
  • 1/4 κουταλάκι κύμινο

Εκτέλεση

Αλέθουμε όλα τα υλικά μαζί. Χρησιμοποιούμε 1 κουταλιά για 4 μερίδες κρέατος. Αλείφουμε με το μείγμα χοιρινά παϊδάκια και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 24 ώρες, μπιφτέκια για 6  ώρες, στήθος κοτόπουλου για 6 ώρες, ψάρια για 30 λεπτά και γαρίδες για 2 ώρες. Διατηρείται για 3 μήνες σε αεροστεγή συσκευασία και σε θερμοκρασία χώρου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε