Μπισκοτάκια τυριού

Συστατικά

  • 1 ½ φλιτζάνι αλεύρι
  • 75 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε κομμάτια
  • 115 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
  • 1 αυγό χτυπημένο

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι με το βούτυρο και προσθέτουμε το τυρί. Κρατάμε μία κουταλιά από το αυγό και ρίχνουμε το υπόλοιπο στο μείγμα. Ανακατεύουμε ώστε να δημιουργηθεί μια μαλακή ζύμη και προσθέτουμε λίγο νερό αν χρειαστεί. Ζυμώνουμε, απλώνουμε τη ζύμη σε αλευρωμένη επιφάνεια και την αλείφουμε με το υπόλοιπο αυγό. Κόβουμε τη ζύμη σε μικρές μακρόστενες λωρίδες. Ψήνουμε  για 8-10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200?C μέχρι να πάρουν χρώμα και να ψηθούν.

Αρχή της σελίδας