Αυγά με φρέσκο κρεμμυδάκι,ντομάτα και ζαμπόν

Συστατικά

  • 2 αυγά
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1 φέτα ζαμπόν ψιλοκομμένη
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • λίγο βούτυρο σε κομμάτια
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο βούτυρο το κρεμμυδάκι ελαφρώς. Σε ένα σκεύος, χτυπάμε τα αυγά με λίγο πιπέρι. Προσθέτουμε το ζαμπόν και τη ντομάτα. Ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.

Αρχή της σελίδας