Ρεβύθια σούπα με λεμόνι και δενδρολίβανο

Ρεβύθια σούπα με λεμόνι και δενδρολίβανο Ρεβύθια σούπα με λεμόνι και δενδρολίβανο
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 500 γρ. ρεβύθια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1/2 κλωναράκι δενδρολίβανο
  • 1 λεμόνι, το χυμό
  • 100ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια σε κρύο νερό για 10 ώρες. Τα στραγγίζουμε και τα ξεπλένουμε. Τα βράζουμε και αφαιρούμε τον αφρό. Προσθέτουμε το λάδι, το κρεμμύδι, το δεντρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις είναι έτοιμα τα ρεβύθια, αφαιρούμε το δενδρολίβανο, προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε