Μαρινάδα με μέλι,βαλσάμικο και θυμάρι

Συστατικά

  • 50ml ελαιόλαδο
  • 50ml βαλσάμικο
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 3 πρέζες θυμάρι
  • 1 πρέζα πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε το κρέας. Το αφήνουμε για 12 ώρες και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε.

Συμβουλές

Τη μαρινάδα αυτή μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για κομμάτια που προορίζονται για την σχάρα, την σούβλα και στο φούρνο.

Πριν μαγειρέψουμε το κρέας, το αλατίζουμε.

Αρχή της σελίδας