Μαρινάδα για αρνί τύπου μπάρμπεκιου

Συστατικά

Για κρέας

  • 3 κουταλιές μέλι
  • 2 κουταλιές απόσταγμα ξυδιού
  • 2 φλιτζάνια κέτσαπ
  • 1 κουταλάκι μπράντυ
  • 1 κουταλιά σάλτσα σόγιας
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι μαντζουράνα
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • 1 κουταλάκι σκόνη κάρυ
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • λίγο πιπέρι κόκκινο

Εκτέλεση

Λιώνουμε το μέλι με 2 κουταλιές νερό και ζάχαρη. Ανακατεύουμε με τα άλλα συστατικά. Μαρινάρουμε 1 κιλό κρέας για σχάρα σε καλά σκεπασμένο σκεύος για 1 μέρα.
Αρχή της σελίδας