Μαρινάδα για αρνί με τσέρυ και μέλι

Συστατικά

  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
  • 7 κουταλιές τσέρυ λικέρ
  • 2 κουταλιές ρίγανη
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 5 κουταλιές μέλι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από το μέλι. Μαρινάρουμε 1 κιλό πανσέτα ή αρνίσια παϊδάκια για 24 ώρες στο ψυγείο. Ψήνουμε το κρέας και ανά διαστήματα τα αλείφουμε με τη μαρινάδα. Λίγο πρίν να είναι έτοιμα, αλείφουμε το κρέας με μέλι ώστε να σχηματιστεί κρούστα.
Αρχή της σελίδας