Ζέβρα με ντομάτα και κρέμα+

Συστατικά

  • 700 γρ. πλάτη ζέβρας σε μερίδες
  • 450 γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες
  • 1 φλιτζάνι σούπα κρεμμυδιού
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα σέλερι σε σκόνη
  • 1 πρέζα πάπρικα
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • 3 κουταλιές λάδι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το αλεύρι με τα μπαχαρικά. Βουτάμε το κρέας στο αλεύρι και το τηγανίζουμε. Προσθέτουμε τις ντομάτες κομμένες στα 4, το κρεμμύδι, τη σούπα και βράζουμε. Λίγο πριν το τέλος, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και  λίγο κόκκινο κρασί.

Αρχή της σελίδας