Μαρινάδα για λαγό με θυμάρι,δενδρολίβανο και σέλινο+

Συστατικά

Για 2 κιλά κρέας

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κλωναράκι δενδρολίβανο ή 1 πρέζα αποξηραμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 πρέζα θυμάρι
  • 1 κλωναράκι σέλινο
  • 4 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και περιχύνουμε το κρέας. Το αφήνουμε για 12 ώρες και στη συνέχεια το μαγειρεύουμε.

Αρχή της σελίδας