Ραβιόλια με καγκουρό+

Συστατικά

  • 250 γρ. ουρά καγκουρό ψημένη
  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου βρασμένο
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 2 ασπράδια αυγών
  • φύλλα από φρέσκο φασκόμηλο
  • 150 γρ φρέσκο βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για τη ζύμη:

  • 500 γρ. αλεύρι
  • 200 γρ. κρόκοι αυγών
  • 50 γρ. ασπράδια αυγών
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και το πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τα ασπράδια. Περνάμε το μείγμα από σίτα και το αφήνουμε για λίγο στο ψυγείο. Προσθέτουμε το κρέας του καγκουρό, την κρέμα γάλακτος, λίγο αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Για τη ζύμη, ανακατεύουμε καλά στο μίξερ το αλεύρι με τα αυγά και προσθέτουμε το λάδι και το αλάτι. Απλώνουμε τη ζύμη και τοποθετούμε τη γέμιση. Σκεπάζουμε από πάνω με ένα ακόμα φύλλο ζύμης και κλείνουμε καλά τις άκρες της. Τα βάζουμε για λίγο στο ψυγείο και τα βράζουμε σε νερό που κοχλάζει. Σερβίρουμε με λίγο βούτυρο φρέσκο και φύλλα φασκόμηλου.

Αρχή της σελίδας