Σουβλάκια με ελάφι,ραπανάκια και σάλτσα στρειδιών+

Συστατικά

  • 600 γρ. μπούτι ελαφιού σε κύβους
  • 2 ματσάκια κόκκινα ραπανάκια
  • 1 ματσάκι μικρά κρεμμυδάκια
  • 30 γρ. σουμάκι
  • 20 γρ. ζάχαρη
  • 50ml φυστικέλαιο
  • 1 μπουκαλάκι σάλτσα oyster
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ραπανάκια, κόβουμε τον κορμό τους και τα βράζουμε σε νερό με 1 πρέζα αλάτι για 5 λεπτά. Βράζουμε τα κρεμμύδια σε νερό για 10 λεπτά. Πασπαλίζουμε το κρέας με αλάτι, πιπέρι, σουμάκι και ζάχαρη αφού τα έχουμε ανακατέψει όλα μαζί. Σε ξυλάκια για σουβλάκια, περνάμε διαδοχικά 1 ραπανάκι, 1 κομμάτι κρέας και 1 κρεμμύδι. Τα τηγανίζουμε ή τα ψήνουμε ελαφρώς για να πάρουν χρώμα και σερβίρουμε με τη σάλτσα oyster.

Αρχή της σελίδας