Ψητό φιλέτο αντιλόπης με αρωματικά φυτά+

Συστατικά

  • 1 κιλό φιλέτο αντιλόπης σε μερίδες
  • 170ml χυμό λεμονιού
  • 60 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 60ml ηλιέλαιο
  • 1/4 κουταλάκι αλάτι
  • 1/4 κουταλάκι μαραθόσπορο
  • 1/4 κουταλάκι θυμάρι
  • 1/4 κουταλάκι δενδρολίβανο
  • 1/4 κουταλάκι ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες

Εκτέλεση

Σε βαθύ μπολ με καπάκι ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρέας. Προσθέτουμε το κρέας και το αφήνουμε σκεπασμένο, να μαριναριστεί για 6-8 ώρες. Ψήνουμε το κρέας στο γκριλ ή στα κάρβουνα.

Αρχή της σελίδας