Αντιλόπη πανέ με τζίντζερ

Αντιλόπη πανέ με τζίντζερ Αντιλόπη πανέ με τζίντζερ
4 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κιλό πλάτη αντιλόπης σε μπαστουνάκια χωρίς κόκκαλο
  • 12 μπισκότα τζίντζερ θρυμματισμένα
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κονσέρβα σούπα κρεμμυδιού
  • 2/3 φλιτζανιού νερό
  • 1/3 φλιτζανιού μηλόξυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πανάρουμε το κρέας στα μπισκότα και το τηγανίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το νερό, τη σούπα κρεμμυδιού και το ξύδι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι για 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπισκότα και ανακατεύουμε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε