Αντιλόπη πανέ με τζίντζερ+

Συστατικά

  • 1 κιλό πλάτη αντιλόπης σε μπαστουνάκια χωρίς κόκκαλο
  • 12 μπισκότα τζίντζερ θρυμματισμένα
  • 1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • 1 κονσέρβα σούπα κρεμμυδιού
  • 2/3 φλιτζανιού νερό
  • 1/3 φλιτζανιού μηλόξυδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Πανάρουμε το κρέας στα μπισκότα και το τηγανίζουμε στο λάδι. Προσθέτουμε το νερό, τη σούπα κρεμμυδιού και το ξύδι. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά με κλειστό καπάκι για 30 λεπτά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα μπισκότα και ανακατεύουμε.

Αρχή της σελίδας