Αντιλόπη με τσίλι+

Συστατικά

  • 450 γρ. αντιλόπη σε κύβους
  • 450 γρ. ελάφι σε κύβους
  • 200 γρ. χυμό ντομάτας
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1 πιπεριά για γέμισμα ψιλοκομμένη
  • 1/2 κουταλιά τσίλι σε σκόνη
  • λίγο φασκόμηλο ψιλοκομμένο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας στο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, λίγο νερό και βράζουμε για 1 ½ ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Δένουμε την σάλτσα και περιχύνουμε το κρέας.

Αρχή της σελίδας