Ζαμπόν αγριογούρουνουμε πιπεριές και κύμινο+

Συστατικά

  • 200 γρ. ζαμπόν αγριογούρουνου κομμένο ζουλιέν
  • 2 κόκκινες πιπεριές σε κύβους
  • 2 πράσινες πιπεριές σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες, σε κύβους
  • 1/2 κουταλάκι σπόροι κύμινου
  • 1/2 κουταλάκι κόκκινη πιπεριά τσίλι σε σκόνη
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε στο λάδι τις πιπεριές, το σκόρδο και το ζαμπόν. Προσθέτουμε τις ντομάτες, τους σπόρους κύμινου, το τσίλι και αλάτι και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά ανακατεύοντας συνέχεια.

Αρχή της σελίδας