Μπριζόλες αγριογούρουνου με μελάσα+

Συστατικά

  • 6 μπριζόλες αγριογούρουνου χωρίς κόκκαλο
  • 2 ντομάτες
  • 50ml λάδι
  • 50ml ρούμι
  • 1 κουταλιά μελάσα
  • 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Βουτάμε τις ντομάτες σε νερό που βράζει για 1 λεπτό περίπου αφού έχουμε αφαιρέσει τα κοτσάνια και τις έχουμε χαράξει από την άλλη πλευρά και στη συνέχεια σε κρύο νερό. Τις ξεφλουδίζουμε και τις τρίβουμε. Αλατίζουμε τις μπριζόλες και τις σοτάρουμε στο λάδι. Αφαιρούμε το κρέας και ρίχνουμε στο τηγάνι το ρούμι, τις ντομάτες, τη μελάσα, την κρέμα, αλάτι και ανακατεύουμε. Περιχύνουμε τις μπριζόλες και σερβίρουμε.

Αρχή της σελίδας