Μαρινάδα για αγριογουρουνο με βουτυρόγαλα +

Συστατικά

  • 250 γρ. βουτυρόγαλα ή ξινόγαλα
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 κουταλάκι κόκκοι μαύρου πιπεριού
  • 4 κλωνάρια θυμάρι
  • 1 κομμένο λεμόνι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, ρίχνουμε 500 γρ. κρέας και το μαρινάρουμε για πάνω από 2 μέρες.

Συμβουλές

Βουτυρόγαλα είναι γαλακτοκομικό προϊόν το οποίο παράγεται κατά τη ζύμωση του βουτύρου με μια χαρακτηριστική ξινή γεύση. Το προϊόν γίνεται με τον έναν από δύο τρόπους. Αρχικά, το βουτυρόγαλα ήταν το υγρό που αφέθηκε να αναδεύσει από βούτυρο από κρέμα. Σήμερα, αυτό καλείται παραδοσιακό βουτυρόγαλα. Το βουτυρόγαλα αναφέρεται επίσης καλλιεργημένο βουτυρόγαλα, ένα προϊόν όπου βακτηρίδια γαλακτικού οξέως έχει προστεθεί στο γάλα.

Αρχή της σελίδας