Αγριογούρουνο με μανιτάρια,ντομάτα,χαλούμι και θυμάρι

Συστατικά

  • 1 κιλό αγριογούρουνο σε κύβους χωρίς κόκκαλο
  • 70 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 250 γρ. λευκά μανιτάρια τύπου agaricus
  • 350 γρ. ντομάτες σε κύβους
  • 2 πρέζες θυμάρι
  • 100 γρ. χαλούμι σε κύβους
  • 100 ml κρασί ημίγλυκο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρέας σε κατσαρόλα, προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αφήνουμε να σοταριστεί για λίγο χωρίς να πάρει χρώμα και σβήνουμε με κρασί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, πιπέρι, νερό και το αφήνουμε να βράσει για περίπου 2-2,5 ώρες. Λίγο πριν να είναι έτοιμο προσθέτουμε τα μανιτάρια σοταρισμένα και κομμένα σε τέταρτα, αλάτι και θυμάρι, δένουμε τη σάλτσα και στο τέλος προσθέτουμε το χαλούμι.

Αρχή της σελίδας