Ουρές μοσχαρίσιες με φασόλια ταβά

Ουρές μοσχαρίσιες με φασόλια ταβά Ουρές μοσχαρίσιες με φασόλια ταβά
0 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
0' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 2 ουρές μοσχαρίσιες τεμαχισμένες σε μερίδες
  • 3 φλιτζάνια φασόλια πλακέ
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 μεγάλες ντομάτες πολτοποιημένες
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 1 πιπεριά σε κύβους
  • 150ml ελαιόλαδο
  • 2 πρέζες μαϊντανό
  • 2 πρέζες δυόσμο
  • 1 κουταλιά πιπέρι κόκκινο
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • πιπέρι μαύρο
  • αλάτι

Εκτέλεση

Μουσκεύουμε τα φασόλια σε νερό για 10-12 ώρες. Την επομένη, βράζουμε τα φασόλια, τα καρότα και την πιπεριά για περίπου 1 ώρα μέχρι να γίνουν. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τις  ουρές στο λάδι. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για λίγο ακόμη. Κατόπιν, ρίχνουμε τις ντομάτες, τη ζάχαρη, το κόκκινο πιπέρι νερό. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε τα υλικά να σιγοβράσουν για 1 ώρα. Βάζουμε τα καρότα, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι, τον μαϊντανό, το δυόσμο, μαζί με τα φασόλια σε ταψί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε  και τις ουρές με τα υπόλοιπα υλικά της κατσαρόλας. Ανακατεύουμε καλά και φροντίζουμε λίγα υγρά. Ψήνουμε στους 200?C σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Παρακολουθούμε το φαγητό κατά τη διάρκεια του ψησίματος να μην στεγνώσει. Μπορεί να χρειαστεί να προσθέσουμε λίγο νερό.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε