Μάγουλα χοιρινά με μαυρομάτικα φασόλια

Μάγουλα χοιρινά με μαυρομάτικα φασόλια Μάγουλα χοιρινά με μαυρομάτικα φασόλια
5 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1,300 γρ. μάγουλα χοιρινά
  • 450 γρ. φασόλια μαυρομάτικα
  • 3 φλιτζάνια βραστό νερό
  • 2 κρεμμύδια ολόκληρα
  • 2 καρότα
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε τα φασόλια σε κρύο νερό για ολόκληρη νύχτα. Ρίχνουμε το κρέας σε νερό που βράζει μαζί με τα κρεμμύδια ολόκληρα, τα καρότα και βράζουμε για 1 ώρα. Προσθέτουμε τα φασόλια αφού τα στραγγίσουμε, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι, το σκόρδο και βράζουμε επιπλέον για 2 ώρες. Σερβίρουμε αφού έχουμε αφαιρέσει τα λαχανικά με λίγο λεμόνι.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε