Κοιλιά χοιρινή γεμιστή με μοσχαρίσιο κρέας και λάχανο

Κοιλιά χοιρινή γεμιστή με μοσχαρίσιο κρέας και λάχανο Κοιλιά χοιρινή γεμιστή με μοσχαρίσιο κρέας και λάχανο
5 ΑΤΟΜΑ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
00' ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
0 ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά

  • 1 κοιλιά χοιρινή καθαρισμένη
  • 900 γρ. λουκάνικα ψιλοκομμένα
  • 450 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς
  • 2 ½ φλιτζάνια πατάτες σε κύβους
  • 3 φλιτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλάκι θυμάρι
  • λίγο νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και γεμίζουμε την κοιλιά. Την δένουμε σαν ρολό,  προσθέτουμε λίγο νερό σε βαθύ ταψί με καπάκι και την ψήνουμε για 2-2 ½ ώρες σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180˚C.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε